Dinsdag 01 augustus 2023 Tennis-bridgedag

Op dinsdag 1 augustus is er door maar liefst 32 sportieve enthousiastelingen een hele dag getennist en gebridged op het tennispark van TVL in Linschoten. Het was het eerste lustrum van deze gezellige tennis-bridgedag en dankzij de medewerking van de weergoden hebben we alle tennispartijen kunnen spelen zonder (echt) nat te worden.
We startten met de inmiddels overbekende lekkere kruidkoek van Mieke en dat gaf energie, zodat er fanatiek, maar sportief gestreden kon worden.
We hebben gezamenlijk genoten van een heerlijke lunch en tussen de wedstrijden door werden de nodige versnaperingen uitgereikt. Mede dankzij de inzet van een aantal actieve mensen achter de bar verliep alles vlekkeloos.
Natuurlijk hadden we ook een prijsuitreiking. Er werd een percentage uitgerekend van de bereikte bridge- en tennisscore en dat resulteerde in een tweede plaats voor Elly en Hans Bakker (61 %) en een eerste plaats voor Nel Wahles en Corrie Sanders (64 %). Na afloop werd er onder het genot van een drankje uiteraard nog even geƫvalueerd en nagepraat. Daarna werd door alle aanwezigen het clubhuis in razende vaart weer teruggebracht in de oorspronkelijke opstelling. Veel dank aan alle hulptroepen, die het mogelijk maakten deze dag te organiseren.
Al met al waren er genoeg enthousiast reacties van de deelnemers om te overwegen om volgend jaar weer een tennis-bridgedag te gaan organiseren.

Dit bericht is geplaatst in Verslag bridgeavond. Bookmark de permalink.