Woensdag 27 september 2023

Start bridgeseizoen 2023/2024

Helaas werden we nu geconfronteerd met het bericht van het overlijden van ons lid Fien Tenhagen. Onze gedachten zijn bij Henk en zijn (klein)kinderen. We gaan haar enorm missen. Ook de opmerkingen over een gekookt ei bij een score van 50% en haar aanwijzingen(als ze dummy was) gaan we missen.

Anneke opende de avond met iedereen weer welkom te heten maar ook stil te staan bij het overlijden van Fien. De speech werd gevolgd door een moment van stilte.

Erik gaat komend seizoen spelen met Hillie. We zijn blij dat ze besloten heeft weer te gaan bridgen. Coby heeft besloten te stoppen met bridgen, hierdoor is Harry zonder partner. Hopelijk komt hier snel een oplossing voor.

We waren deze avond met 28 mensen en hadden dus geen stilzit. Voor velen was het na zo’n lange tijd weer wennen. Uiteindelijk werden Martha en Fetty 1e, maar de einduitslag moet nog worden gepubliceerd. Elly en Gusta hadden de organisatie goed in handen, maar Hank moet nog de einduitslag verwerken/publiceren. Wordt vervolgd dus.

Dit bericht is geplaatst in Verslag bridgeavond. Bookmark de permalink.